ATCM 2009

Selamat Tahun Baru 2010 . Dah lama cikgu tak post sebarang cerita. Ini cerita terbaru cikgu
Baru-baru ini cikgu dan 6 org cikgu lain telah pergi ke ATCM 2009 di Normal Universiti Beijing China dari 17 - 21 Disember . Cikgu berlepas ke sana pada 15 Disember so sempatlah melawat Beijing. Seramai 400 peserta dari 26 buah negara telah menyertai persidangan teknologi dalam pendidikan matematik. Banyak perkongsian pengalaman pendidikan matematik telah dikongsi bersama. Cikgu sempat membentang satu kertas dalam persidangan itu. Sesunggunya pengalaman tersebut sangat berharga dalam hidup cikgu terutama musim sejuk disana.


Category: 2 comments

2 comments:

Roslina Ahmad said...

Tahniah Pn Saripah. Komitmen cikgu terhadap P & P Matematik di kagumi. Terima kasih kerana sudi berkongsi ilmu dan pengalaman dalam blog ini. Teruskan usaha murni cik gu.

Anonymous said...

SALAM. Cikgu, sy dah baca blog ni ttg cikgu ke Beijing, klu x keberatan boleh tak berikan emel ataupun any contact coz sy nak tulis artikel bkenaan cikgu. sy ANN, praktikal student utk majalah THE TEACHER- Majalah khas utk guru, segala usaha cikgu utk P&P di dlm blog ni amat m'ujakan. i think wajar utk kita kongsi bersama t'utamanya dlm majalah. my emel;Rugrats_funky@yahoo.com----i really hope cikgu sudi meluangkan masa utk m'balas emel sy. thanks.