Lama tak muncul

Lama betul meninggalkan Blog yang suatu masa dahulu menjadi salah satu hobi. Hobi ini diberhentikan kerana blog lain tumbuh macam cendawan..Bagus betulkan anak-anak dapat rujukan yang sesuai dengan sukatan. CUba juga buat site menggunakan Frog Vle kerana arahan rasmi..Agak lama juga tereperangkap dengan Frog ini..Rasanya nak sambung semula lah aktivit ini ok ke..Try aje mana tahu masih ada yang rindu hehe..perasan habis..
Category: 3 comments

3 comments:

cikgu bid ~ addmaths teacher said...

assalamualaikum ni blog yg jadi fav dahulu, skrg senyap habis, nak bukak file2 pun tak boleh.....hope somebody kat mozac ambil iniative update & active kan balik

Zalina ismail said...

Dulu...saya mmg kerap ke blog cikgu....harap cikgu teruskan blog ni...amat bermanfaat...

Zalina ismail said...

Dulu...saya mmg kerap ke blog cikgu....harap cikgu teruskan blog ni...amat bermanfaat...