Keepandshared ....Why..

Semalam cikgu dapat memo dari keepandshared untuk upgred storan kerana limitnya sudah sampai. Buat punya buat adalah bayaran yang dikenakan . Sebelum ni cikgu guna percuma aje untuk manage my blog . Cikgu belum fikir nak buat bayaran ke tidak kerana satu sen pun cikgu tak dapat untung dari blog ini. Dahlah masa habis, sebulan bayar stremyx adalah Rm... tak tahu my hubby yang bayar.

Kepada semua pelawat sila bersabar jika anda tak dapat mengdownload. Nanti cikgu cari storan maya yang lain. dapatlah cikgu upload lagi fail-fail lain. masih banyak dalam hard disk ni tak kan nak stop
Harus diingat barang percuma tentu ada hadnya
Category: 5 comments

5 comments:

Anonymous said...

by da way ckgu,thanx a lot......
note n soaln ckgu brguna......

Anonymous said...

waa..ckgu saripah romantik..
we love u very mch..
thanks a lot 4 ur sacrifices..
u'll be missed..
u r da best teacher in da world..
mmmuuuaaaahh.....

~5 ALPHA 0408~

cyzrael said...

boleh tau berapa besar file2 yang nak upload tu?
mungkin saya boleh tolong.
email saya apa2 detail.

Anonymous said...

saya boleh sponser... notes cikgu banyak membantu ....

email ke nizam@motivasi.com.my untuk perbincangan lanjut...

Cikgu Diana said...

Assalamualaikum Cikgu Saripah.
Tahniah di atas kejayaan Puan menghasilkan blog yang sangat berguna bukan sahaja untuk guru, malah membantu pelajar ke arah pembelajaran kendiri.

Saya ingin mencadangkan agar Puan cuba 2 laman web berikut untuk berkongsi fail secara maya..

http://www.box.net/widget/

dan

http://www.zshare.net/

Saya harap ia dapat membantu cikgu. Sekian terima kasih.